به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عظیم آسوده، ظهر سه شنبه در همایش یاوران وقف، با بیان اینکه کمترین موقوفات خراسان شمالی مربوط به قرآن است، اظهار کرد: امسال سه مورد وقف قرآنی در استان به ثبت رسیده که این تعداد وقف نسبت به سال های گذشته بهتر است.
آسوده افزود: باتوجه به مشاوره هایی که برای خیران گذاشته می شود امیدواریم شمار موقوفات قرآنی در خراسان شمالی افزایش یابد.
وی در ادامه به تسهیلات عمرانی مساجد و امامزاده ها اشاره کرد و گفت: امسال، ۷۲۵ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و سه میلیارد تومان نیز تسهیلات کمبهره برای عمران و بهسازی مساجد و امامزاده های استان تخصیص داده شد.
وی در ادامه به فعالیتهای اداره تحقیق اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی اشاره و مطرح کرد: این اداره با رسیدگی به اسناد درآمد و هزینه، توانسته پنج هزار و ۵۲۴ مفاصای حساب را گرفته و به اداره اقتصاد و دارایی استان اعلام کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: همچنین توسط اداره تحقیق برای اماکن متبرکه ۱۶۸ مفاصای حساب گرفته شده است.
آسوده در ادامه به صدور ۲۱ گواهی مصرف اشاره کرد و افزود: این تعداد گواهی پس از تحقیق و بازرسی برای اراضی موقوفه فاقد وقف نامه، صادرشده است.
وی همچنین درباره اعتبار مسجد جامع بجنورد، اظهار کرد: برای ساخت این مسجد از محل سفر رهبری ۸۰۰ میلیون تومان و نیز ۱۲۰ میلیون تومان برای تعمیرات و تجهیزات آن جذب شده است.
ترویج فرهنگ وقف اجتماعی و فرهنگی
نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی در ادامه این همایش بر ترویج فرهنگ وقف اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: وقف تنها مختص به اهل بیت نیست بلکه جامعه امروز به سایر موقوفات نیاز مبرم دارد.
حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی اظهار کرد: مسئولان اوقاف و امور خیریه وظیفه دارند با تبلیغاتو راهنمایی کردن خیران، سایر نیازهای حوزه وقف را معرفی کنند.
وی همچنین بر مشارکت در وقف تاکید کرد و افزود: علاوه بر ترویج وقف فرهنگی و اجتماعی، نیازمند مشارکت در وقف در جامعه هستیم تا افراد با مشارکت در این کار خیر از ثواب آن بهره مند شوند.


نظر شما